2017. augusztus 29., kedd

Mit kaptam szülinapomra?

Sziasztok!
Akkor jöjjön egy esti bejegyzés az éjjeli baglyoknak. :D Szeretném nektek felsorolni a születésnapomra kapott könyveimet. Tartalmat nem mellékelek hozzájuk, azt majd az ajánlónál. Azokkal kezdem, amelyikeket már olvastam.
Szóval:
1.) Stephanie Perkins- Isla és a hepiend  (Ennek a ,,sorozatnak" ez a harmadik része. Azért tettem idézőjelbe a sorozatot, mert a három könyv cselekménye nem kapcsolódik szorosan egymáshoz, csak bizonyos szereplők feltűnnek a kötetekben. Így például a második részben az első kötet szereplői, a harmadik részben pedig az első két kötet szereplői. A ,,sorozat" első része: Anna és a francia csók, második része: Lola és a szomszéd srác. Ezekről is tervezek ajánlót. :) )
2.) Becca Fitzpatrick- Csitt Csitt  (Ez a könyv a Csitt Csitt sorozat első része. A Csitt Csitt ajánlót szerkesztem és beleírom a sorozat további köteteinek a címét is.)
3.) Tammara Webber- A sorok között.  (Most olvasom. A sorok között sorozat első része. Második része: Ahol te vagy)
4.) J. L. Armentrout- Origin  (A Luxen-sorozat negyedik része)
5.) J. L. Armentrout- Opposition/Ellenállás/  (A Luxen-sorozat ötödik része. A sorozat első három kötetét már olvastam, lesz róluk ajánló is, ott fogom leírni a további kötetek címeit.)
6.) Marni Bates- Láthatósági mellény lúzereknek. (Ez egy LOL-könyv. Ha valaki esetleg nem tudná, a LOL-könyvek egy csoportja a könyveknek, mint például a Vörös pöttyös könyvek. :)  A LOL-könyveket is ,,I" ajánlotta.)
7.) Lauren Morill- Vakrandi a végzettel. (Szintén LOL-könyv.)
8.) Kerstin Gier- Rubinvörös (Az Időtlen szerelem sorozat első kötete. Második része: Zafírkék, harmadik része: Smaragdzöld.)
9.) Kiera Cass- Párválasztó. (A The Selection sorozat első része.)

Ez így lehet hogy soknak tűnik, de átlagban 3000 forintos könyvekről van szó. Amint kiolvastam őket, hozom róluk az ajánlót. :) Szép estét mindenkinek!

Sunny Blueberry

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése